|
|
|
|
Hozzávalók:
20 dkg juhtúró,
10 dkg vaj (Rama),
kis fej vörös hagyma,
1 kávés kanál őrölt köménymag,
1 teás kanál piros paprika,
kevés piros arany.
Elkészítés:
A szobahőmérséklető vajat (Ramat) kikeverjök habosra.
Hozzáadjuk a juhtúrót, nagyon finomra összevágott vöröshagymát, pirospaprikát, őrölt köménymagot, néhány csepp pirosaranyat és nagyon alaposan kikeverjük.
Tálalás:
Zsömlére, kenyérre kenve tálaljuk.
Mellé kínálhatunk paradicsomot, zöldpaprikát.
Jó étvágyat hozzá !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
<<< Vissza : Kedvenc receptjeim
<<< Vissza : Főoldal
<<< Vissza : Névmutató receptekhez
|
|
|
|
| |