|
|
|
|
Hozzávalók:
1 csomag leveles tészta
töltelékhez: 5o dkg kimagozott meggy,
10 dkg piskóta morzsa (babapiskóta lereszlve),
10 dkg darált dió,
8 dkg fruktóz,
1 csomag vanílliás cukor,
1 mokkáskanál őrölt fahéj.
1 tojás sárgája a kenéshez.
Elkészítés:
Elkészítjük a tölteéket.
A meggyet a fruktózzal, a dióval, vanílliás cukorral, őrölt fahéjjal összekeverjük.
A leveles tésztát fütőpapíron szétnyitjuk.
Megkenjük felvert tojással.
A közepét megszórjuk piskótamorzsával, ráhalmozzuk az elkészített tölteléket.
Ráhajtjuk a két oldalát, úgy, hogy középen fedje egymást.
Megkenjük tojással.
Megszurkáljuk villával.
Forró sütőben megsütjük.
Tálalás:
Ha, kihűlt, kicsit ferdére (csak a design kedvéért) szereteljük.
Jó étvágyat hozzá !
|
|
|
|
|
|
|
<<< Vissza : Kedvenc receptjeim
<<< Vissza : Főoldal
<<< Vissza : Névmutató receptekhez
|
|
|
|
| |