|
|
|
|
Hozzávalók:
8 db tojás
5 dkg vaj, (Rama),
só (ízlés szerint),
1 evőkanál mustár,
őrölt feketebors,
2 evőkanál tejföl,
esetleg: 1 csokor snidling (elhagyható).
Elkészítés:
A tojásokat sós vízben keményre főzzük (kb. 10 perc). Hideg vízben lehűtjük, majd megpucoljuk.
A szobahőmérsékletű vajat a tejföllel, mustárral, sóval, kevés őrölt borssal habosra keverjük.
Ha, snidlinget is teszünk bele, belekeverjük az apróra vágott snidlinget is.
A tojásokat sajtreszelőn lereszeljük és a vajas krémhez keverjük.
Végül megkóstoljuk, és szükség esetén még sóval töröttborssal ízesítjük.
Tálalás:
Kenyérre vagy zsemlére kenve tálaljuk.
Esetleg friss salátát tehetünk mellé.
Jó étvágyat hozzá !
|
|
|
|
|
|
|
<<< Vissza : Kedvenc receptjeim
<<< Vissza : Főoldal
<<< Vissza : Névmutató receptekhez
|
|
|
|
| |